tisdag 22 oktober 2013

I helgen var vi i Gitega och hälsade på Christian (som jobbar med Stephan) och hans fru Naomi och sonen Michiru, 1,5 år gammal. Lilian fick sin första puss av en pojke. H. därhemma i Spånga får sköta sina kort bättre om han ska ha en chans!

SÅG ni vad pojken gjorde? Han pussade mig! Michiru ser lite ertappad ut.

Har jag berättat att vi har utsikt över Tanganyikasjön härifrån? Inte direkt från huset, men från Mars Avenue. Så här ser utsikten ut i superzoom:
Tanganyikasjön strax innan solnedgången
Så här ser det ut i verkligheten:
Lägg till bildtext
Lilian var ute på en premiärtur i går i sin sittvagn. Hon somnade direkt och slapp att uppleva hur alla mötande burunder kiknade av skratt åt den lilla kolonialprinsessan i sin droska.

4 kommentarer:

  1. Så ni tog ut vagnen till sist, ni kanske skapar en ny trend... Det ser ut som ni har rätt mysigt, Lilian skulle säkert ha haft ett och annat att säga om att skratta åt hennes vagn om hon varit vaken. Du äger Lilian, får både åka vagn och sele och kanske ryggen också sen :)

    SvaraRadera
  2. Ni ser ju ut att ha det helt grymt! Vi efterlyste ett matspecial på fikat idag!

    SvaraRadera
  3. Åsa (Spånga-Åsa alltså), du ska nog inte visa den där bilden med Michiru för H. Den skulle kunna få hans unga hjärta att brista!
    Antar att Lilian kan sova gott på promenad på de där grusvägarna, skumpar precis sådär bra som en kolonialprinsessa vill ha det? Kram

    SvaraRadera
  4. Herregud Michiru ojojoj... Fast jag tycker fortfarande att det är en bättre kärleksförklaring att döpa alla tusenfotingar på sitt dagis till Lilian och dessutom övertala alla andra barn att det skall vara så!

    SvaraRadera